☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2014/11/02

VHS: VIRAL

Pirmas VHS pokštelėjo netikėtai ir smagiai, antras netgi pralenkė originalą ir kartelę iškėlė dar aukščiau. Viral treileris atrodė tikrai super ir su nekantrumu laukiau labai kokybiško, gerą laiką garantuojančio produkto. Tačiau su liūdesiu pranešu, šį kart tenka kiek nusivilti. Filmas gavosi chaotiškas ir sunkiai suprantamas. Tikras bardakas. Pagrindinė istorija vykstanti tarp trumpųjų filmų yra sunkiai sekama ir pabaiga visai neaiški, tryse žiūrėjom, nė vienas nesupratom kame bajeris. Trumpieji segmentai šį kart taip pat deja ne auksas.

Pirmoji siaubo pasakaitė apie magą su stebuklingu apsiaustu per greit suputoja ir pasipylus veiksmo scenoms tampa tiesiog graudžiai juokinga. Antroji, apie paralelinę dimensiją ko gero įdomiausia ir originaliausia, neabejotinai filmo highlightas.
Kaulai, vudu ir skeiteriai gerai prasideda ir gal smagus tas kompiuterinio žaidimo šaudyklės efektas, tačiau galop pasibaigia gana antiklimatiškai ir lieka toks neaiškus klaustukas - nx čia to reikėjo.

Bendrai gana vidutiniška dalis deja, biški su kokybe prasilenkė šį kartą, tačiau idėja per helouviną iššikti tokią kompiliaciją vis dar yra gera ir jei išeis dar dalių, manau vistiek žiūrėsiu. Gal ir ne itin gerai čia pavyko, bet jaučiasi, kad daryta su meile ir nusimanančių, atsidavusių žmonių. Gal tik paskubėta truputi buvo ar kažkurioj vietoj "tep lep" padaryta ir bendrą vaizdą tas kiek gadina. Turi savo momentų, bet su VHS 2 deja nėra net ką lyginti. Jei norėsis trumpų siaubukų kompiliacijos ir reiktų rinktis vieną, šiam lapkričiui geriau siūlyčiau - ABCs of death 2.

6/10

No comments: