☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2014/11/20

SUMMER OF BLOOD

Didžiausias popietinės pamainos privalumas, - kas rytą po filmą! O šiandien labai geras papuolė (ačiū senam siaubo vilkui Dahmeriui).
Seniai teko jau matyt tokią šviežią ir gaivią siaubo komediją, be šimtą kart perdirbtų idėjų ar tris kart išvemto scenarijaus ir be to Scary movie stiliaus over-the-top'inio humoro. Čia viskas labai kaip reikiant, nuo pirmų akimirkų įsiurbiantys dialogai, netikėti sprendimai ir pagrindinis personažas, kuris erzina iki tokio lygio, kad rodos norėčiau jo nekęsti, tačiau nesuprantu kodėl vis dar išsižiojęs žaviuosi jo apsileidimu ir naglumu.

Filmas jau žiūrisi super ir neblogai įsuka dar iki prasidedant paranormaliems dalykėliams, tad aš kiek net primiršau, jog čia be komedijos bus dar ir horroras kažkoks, tad kai tai nutiko, dar maloniau nustebau, lyg vaikas prakandęs kinder siurprizą. Apie filmą nieko nežinojau daugiau ir neskaičiau (nors dažnai taip darau, bet vis dar veikia), tad siūlau ir jums dėti nesidomėjus nei kas čia, nei apie ką čia, tuomet, ko gero, laukia geriausia patirtis. Tiesiog kai norėsis ko nors gudriai linksmesnio, bet ne visiško grotesko... Taip pat gerai tiks pachmui gydyti. Šviežias požiūris ir šviežios šypsenos.

9/10

No comments: