☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2014/07/19

WER

Naujas Devil Inside režisieriaus filmas, prasidedantis kaip detektyvas, vėliau pavirstantis į siaubiaką. Vėl smagiau žiūrisi dėl to, kad veiksmas vyskta europoj, šį kart - Leone, Prancūzijoj. Vyksta tyrimas baisios dvigubos žmogžudystės ir neaišku ar nusikaltimą padarė žmogus ar gyvūnas. Įtariamasis sugautas, išties augalotas vyriškis, tačiau vistiek sunkiai tikėtina, kad lavonai taip siaubingai sumaitoti jo rankomis. Aišku nebent pasirodys koks paranormalus faktorius, ko visi tik ir laukiame nekantriai.

Šiek tiek veiksmo scenose buvo jovalo, rodos keletą kadrų ne taip sumontuota ir nepastebi kas įvyko ar nesupranti kaip galėjo taip įvykti. Čia toks pagrindinis trūkumas, kuris priduoda filmui kažkokio biudžeto trūkumo įspūdžio. Tačiau šiaip smagu, kad tų veiksmo scenų tikrai netrūksta, nes į neva-gudrius detektyvus spoksoti greit įgrįsta.
Pirmoji pusė filmo lėtesnė ir rimtesnė, kelis kart esame pagąsdinti pigiais garsiai iššokančiais "tai buvo tik katė" momentais, vėliau kai jau paaiškėja kas ir kaip, veiksmas vystosi greit ir aiškiai. Tad visumoj pabost nespėja.

Išliekamosios vertės nelabai yra, bet kam patinka siaubai apie plėšrūnus tai kaip pramoga tam kartui - visai gerai. Nėra baisu, nėra labai įtempta, gal ir nėra originalu, bet vistiek kažkaip visai idomu. Taigi all in all - manau neblogai!
...Spoileris, kam dar neaišku: VILKOLAKIAI NACHUY !

6/10

2 comments:

desadas.lt said...

sitaji reiks paziuret, suintrigino visgi

Anonymous said...

Prastesnis nei vidutiniškas. Aktoriai vaidina prastai, galbūt vaidmenys parinkti labai sudėtingi. Per du vakarus peržiūrėjau, prieš užmiegant.