☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2014/05/16

WOLF CREEK 2

Prabėgus net aštuoniems metams nuo oridžinalo (Jei spausite linką, skaitykite atsargiai, ten, būdamas jaunas debilas, pienburniškai neapdairiai prispoilinau) netikėtai, tačiau džiugesį-keliančiai pasirodė kvapą gniaužiančio siaubo trilerio tęsinys. Smagu kai kas vat ima ir taip pasielgia (a.k.a. - normaliai), nes šiais laikais mažiau net būčiau nustebęs, jei staiga lyg iš giedro dangaus pasirodytų, Wolf Creek remeikas :D Šaunuma, ačiū. Jei jau nieko naujo neišmastot, tai bent daugiau tęsinių, mažiau remeikų.

"Žmonės elgiasi su kitais žmonėmis nežmoniškai" požanris tikrai gyvas ir gerai padarytas, visad geba sukaustyt įtampa. Grįžta skrybelėtas australijos rednekas maniakas, drauge su gražiais Australijos lygūmų shotais ir spiegiančiom, bei bėgančiom ir klumpančiom aukom. Tęsinys kaip ir priklauso deja ne toks geras kaip pirmtakas, bet žiūrisi neblogai. Galėtų tik būt 20 minučių trumpesnis, išliktų daugiau vientisumo. Dabar turim tokias bangeles: zjbs-nuobodoka-vėl zjbs-vėl nuobodoka-vėl zjbs...

Biški pažiovavau, biški ir smagiai pasinervavau, kaip tokiam priklauso. Yra viena vieta link galo itin gera, jei žiūrėsit manau suprasit kuri :) su kengūrom dar yra geras bajeris ir openingas krūtas. Patiko, kad primesta gaudynių su mašinomis, o taip pat paryškintas ir etninis aspektas (turistai, Australija etc). Pakritikuotina gal tai, kad jei pirmam kvapą gniaužė realistiškumas ir neišvengiamybės jausmas, čia jau daugiau įprastinių siaubiako flaws'ų. Kažkas galėtų pabėgt jei nežioplinėtų, kažkas galėtų pribaigt blogietį, jei nedramatizuotų, kažkas galėtų nekišt nosies ne į savo reikalus... Na dažnai siaubo filmams prikišami tokie trūkumai, bet be jų neturėtume tikrai didelės dalies gero kino ir šį kart atleistina. Smagus tęsinys. Ne "wow", bet tikrai smagu buvo pamatyt.

7/10

No comments: