☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2013/12/15

BIG ASS SPIDER!

Maloniai sulauktas Big Ass Spider! džiugina ne tik šmaikščiu pavadinimu, tačiau ir geru turiniu. Dažnai tie filmai-juokeliai idomūs tik iš treilerio, o kokybe nesužavi, tad smagu lengviau atsikvėpti po visai gero ir smagaus, lengvo seanso. Pasakoti daug nebus ką, pavadinimas išties pasako daug. Tai siaubo komedija apie milžinišką vorą-mutantą. Keletas klišinių komedijinių personažų, pusėtini kompiuteriniai efektai ir kuklus Los Andželo dangoraižių apkramtymas.

Gal ir greit pamiršit pažiūrėję šitą pigesnį monster-movie, tačiau laiką tikrai apturėsit smagų. Juokeliai visai vykę, susidomėjimą išlaiko neblogi dialogai, nuotaikingas soundtrekas ir net kelios įtemptos scenos. Taip pat smagu matyti pažįstamų veidų: Leilandą iš Tvin Pykso, Loydą Kaufmaną iš Tromos ir panašiai. Personažai nuspėjami, tačiau vistiek simpatingi, ne erzinantys, tad visumoj tai gal ir nestebuklinga, bet šiaip puiki siaubo komedija. Nežinau daugiau ką pridurti, kemšat alų ir žiūrit, beisikli.

7/10

Offtopic: Kine žiūrėjom Rush. Tai puikus sports movie padarytas pagal klasikinę sportinių filmų formulę - iššūkiai, pastangos, nusivylimai, pergalės - dalykai, kuriuos pažįstame visi, nebūtinai besidomintys formule ar sportu. Rekomenduoju, jei jau norėsit kažką pasižiūrėt kine, kam patinka filmai kaip Rocky, neturėtumėt nusivilt šiuo, tikros istorijos, apie formulės1 pradžią, atpasakojimu. Taip pat dabar laisvą minutę atiduodame komedijiniam serialui Louie. Tai komedija, kartais virstanti tikra drama, padaryta pagal garsaus Niu Jorko komiko Louis C.K. stand up siužetus. Jis pats ten kuria, prodiusuoja ir vaidina. Taip juokinga, kad kartais net biški liūdna, misery loves comedy. Super dalykas.

No comments: