☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2013/04/28

HYPOTHERMIA

Iki graudumo blogas, 2010-ų filmelis su mano mėgstamu Michael Rooker. Prieš Walking dead matyt buvo striuka piniginėj...
Šeima žvejoja ant ledo, nieks nekimba, susitinka kitą šeimynėlę, tiksliau tėvą su sūnum, kurie turi visokios įrangos. Iš po ledo išlenda juokinga pabaisa, kurią jie nutaria sumedžioti, po to pasirodo, kad ji tikrai pavojinga ir prasideda žudynės. Seniai mačiau, kad taip ryškiai matytusi, jog pabaisa - persirengęs žmogus. Atrodo švelniai tariant, nekaip.

Keista, kad šitą filmą jie sugalvojo pateikti kaip rimtą, gal imetus gerų bajerių būtų buvus visai nieko komedija. Dabar tai tiesiog tragiškas vaizdas, nors matosi pastangos ir vizija tikrai miela, galima jausti kažkokią simpatiją, bet iš tikro rezultatas labai liūdnas. Kvailos mirtis, kvaili žmonės, kvailas filmas. Nesugalvoju nė vienos priežasties, dėl kurios siūlyčiau kam nors gaišti laiką su Hipotermija. Tik už nuoširdžias pastangas ir gerus norus galima uždėti pliusiuką, bet čia taip daugiau iš gailesčio. O šiaip tai čia net nėra "so bad it's good". Čia tiesiog "bad".

2/10



No comments: