☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2009/03/29

MIRACLE MILE

Uou kaip netikėtai man čia viskas įvyko: susiviliojau pažiūrėt šitą filmą tik iš poros frazių forume "filmas, kuris gydo pachmielą" ir "nuostabus soundtrekas". Neskaičiau jokių imdb, tiesiog ėmiau ir parsisiunčiau šiam pachmelnam vakarui, tikėdamasis kokios šaunios dramos su gražia roko muzika :) Ir pradžioje buvo net galima taip ir pagalvoti, tačiau filmas visai netikėtai ima ir pasisuka visai kitokia linkme ir mielas/jaukus seansas akimirksniu tampa kažkuo nerealaus ir totally fucking awesome. Taip iki galo ir išsėdėjau suakmenėjęs, žiūrėdamas į kažką nuostabaus, kas atrodo išropojo iš mano paties šiurpių (bet masinančių) berniukiškų apokaliptinių fantazijų ar dusinančių sapnų tokiomis temomis. Kažkas baisaus turi įvykti, minutės suskaičiuotos. Žinote tokius sapnus, kai turi kažkur vykti ir vis ruošiesi, ruošiesi, kažkas vis trukdo, kojos tokios sunkios ir atrodo vis nepasieki to tikslo, o tuomet pabudus lieka nelabai malonu? Tai vat toks šitas filmas. Žavus ir labai įtraukiantis, truputi iracionalus, todėl nuolat maloniai erzinantis ir pagaliau sukrečiantis. Totali jėga, tik "oho" ir begaliu pasakyt. 1988-ieji įputė nuostabių įspudžių man šiandien ir tegaliu pasakyt 10/10 bei must see. In my book, apokaliptinių filmų žanre, Miracle Mile užima vietą tarp geriausiųjų. Net keista kažkaip, kad ničnieko neteko iki šiol apie jį girdėt, idomu kiek tokių dar slepiasi... tikiuosi kuo daugiau :) Seriously guys, nežiūrėkit net treilerio.

4 comments:

Meskiukas_Zudikas said...

Parsisiųsk OST'ą :D vienas geriausių mano girdėtų. Priminė Mysterious Skin :D haha. Na pritariu, filmas "kicks ass". Tik pabaiga liūdna.

-kiras- said...

parsisiūsiu!!!

redvirus said...

Puikus filmas, tik tas iracionalumas vietomis nejuokais suerzindavo :)

redvirus said...

p.s. nors šiaip tai tokioje situacijoje retas turbūt sugebėtų elgtis racionaliai, tad tai nėra kažkokia bloga filmo savybė :)