☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2008/12/04

MEATBALL MACHINE

Beprotiškas 2005-ų metų cyberpunkas iš Japonijos, vienas iš tokių filmų, apie kuriuos galiu pasakyti, kad "dar nieko panašaus nesu matęs". Na galėčiau gatvėmis lakstančius goreborgus (čia vaidntus necroborgais ;)) susieti su metalu virstančiu Tetsuo veikėju, o išlietas upes kraujo sulyginti su The Machine Girl taškalyne, bet Meatball Machine, visvien yra trenkta ir nepakartojama patirtis. Persikeliame į beveik siurrealistinį pasaulį, kuriame siautėja žmones užvaldantys - pusiau mechaniniai parazitai. Jei vienas jų užšoka ant tavęs, itin nemalonios procedūros eigoje tu tampi kyborgu (ar ką aš vadinčiau gore-borg'u), pusiau žmogumi, pusiau mašina, kurios tikslas yra susikauti su kita tokia mašina, o pakeliui nudobti po kojomis pasimaišiusių žmonių. Į šį kominksinį veiksmą įsitraukia keista pora, kurios santykius šitame filme galima pavadinti itin keista meilės istorija.
Crazy aukso luitas iš tekančios saulės šalies, kurio gal nesupras mergaitės, bet berniukam pamatyt privaloma ;) Žiūrėjęs šitą filmą iš vakaro, net sapnavau jį pusę nakties.
Beje, imdb matau, kad tai yra 1999-ųjų versijos naujas pastatymas, bet vienas režisierių - tas pats. Gal kam yra tekę matyti pirmtaką? Būtų labai įdomu!

No comments: