☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2006/07/22

The GORE GORE GIRLS




susigundydamas filmais su linksmais pavadinimais as vis uzsiraunu ant tokiu smagybiu veikiau nei ant kazkokio pure horror. Tai dar vienas atvejis kai pavadinimas ir pasako viska :) Tai detektyvine gore komedija su daug visai vykusiu pokstu ir nuotaikinga muzikike. Dziaziuku, Tarantino stiliaus surf muzikelem ir juokingai uzloopinta linksma visiem gerai zinoma muzika beshokant striptiza ir bedarkant auku kunus. Istorija pasakoja apie serijini zudika, zudanti grazias striptizo sokejas ir isniekinanti ju kunus: ypac veidus, uzpakaliukus ir papukus :) Kadangi mane erzina detektyvai, tai gerai, kad sis nebuvo labai jau uzpanciotas ar labai jau gilus, kad spetu uzknisti. Pagrindinis veikejas toks naglas kaprizingas samdomas detektyvas, kuri pasamdo zavi laikrascio reportere, kad jie dirbtu prie bylos isvien. Beabejo tarp ju uzsimezga rysiai, bet jie daugiau juokingi nei banalus. Mat ponas kaprizingasis is tiesu atsiskleidzia esas gerasirdis dzentelmenas ! Tiesa, kiek cinishkas :) Veiksmas taip ir rutuliuojasi po striptizo barus, smagiai kretant papukams (nuogu kunu cia tikrai nepagaileta) ir laiks nuo laiko viska staiga pertraukiant goravai mesos talzymo scenai :) nu arba uzpykusiu feminisciu protesto akcijos! ;) Filme daug amziaus itakotu trukumu su montazu ir tt, kai pvz kartais net nesuprantu ka cia rodo (1972) ,bet gore scenos susiziurejo smagiai ir priverte ne karta kvailai nusijuokti. Jau vien vieta kai patrauklus uzpakaliukas sumaitojamas plaktuku mesai mushti ir apibarstomas druska bei pipirais.... mmmmmmmmm :)
Dar pora pastebejimu: ar tikrai visi zmones tokie paperkami, kad pamojavus doleriu pries nosi ima ir viska ispliurpia betkam ? :) kodel kai pagrindine aktore soko striptiza jos nuogos nerode, nejau negalejo parodyt kitos mergos bent jau is galo? (BLEMBA!) ir kodel paskutinei zmogzudystei turejes buti panaudotas buteliukas su rugstymi buvo pabreztinai pagamintas butent Lenkijoje? :)
Sutrikimas: ar cia tik mano kopijoj taip? kai paraso, kad This movie is over vietoj titru yra gal minute kazkokiu su filmu nesusijusiu vaizdu kaip kazkokios mergos kazkam lupa zarnas o tas kazkas rekia . Velnias zino (?) bet ispudi irgi paliko.

3 comments:

Anonymous said...

Gore tėvelis H.G.Lewis nei su vienu savo filmu ,kiek mačiau nepavedė. Kaip tiems laikams gore scenos pas jį aukščiausiam lygyje.klasika :)

Anonymous said...

xhe xhe, nutiko man taip karta kad nakvojau pas toki angliskai nelabai gliaudanti grainderi kuris pasirodo buvo senas gore-filmu manijakas; tai kol zmones tykiai sau miegojo as kiaura nakti kaisiojau filmus is jo kolekcijos lentynos i aparata (tamsoje,tyloje). gore gore girls kol kas vis dar isimintiniausias is visu tu gorybiu. kaip po to pavadinau 'the most stupid movie in the world' - ir 'stupid' cia ne meslo prasme, o sakykim kinematologinio absurdo perzliaugto mesomis aliejaus i snuki prasme. mat visas tas siuzetas, veikejai, 'sumanaus' vyruko (pagrindinio herojaus) pseudoromansas su zavia blondine asistente, old-skool infantilinis humoras, surask-zudika detektyvas ir laiminga pabaiga labai jau nesveikai plaukia fone tarp tu nei sio nei to po penkias minutes trunkanciu edukaciniu zmogzudystes kadru, kuriuose itin istemptai ir pritrauktu masteliu niokojami manekeniu snukiai, svilinamos mesos, ishlupamos ir traiskomos akys, plius dar nesveikesnio humoro desertai ant virsaus, kaip kad sudauzimas viena su kita dvieju tauriu, pripildytu svieziu, is nebegyvos manikenes nukirptu speniu paimtu pieneliu. kaip tokiu filmu visuomene ir hardkorovcai nesumeta i 11km sachta ir neuzvercia mazutu, iki siu dienu lieka paini, neiminta silofofine misle

-kiras- said...

na, jie pavadina tai "shocking and brutal" ir tada ziuri tipo mokomaisiais tikslais o is tikruju grize namie onanizuojasi. turbut taip :)