☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2006/07/24

CHOPPER CHICKS IN ZOMBIETOWN (Troma)




Gaudziant ir klykaujant gitaroms gauja karstu pupyciu su odinemis striukemis motociklais lekia is miesto I miesta parazituodamos ir sheldamos. Retkarciais pasipykdamos tarpusavy, jos atvaziuoja I miesteli, kur itin keistai viens po kito mirsta zmones. Is pavadinimo galit suprasti, kad taipat keistai ir vel prisikelia. Merginos issiskirsto ieskoti sekso, kaip jos vadina “mesos”, ar siaip susitikt su senai mieste paliktais pazistamais, ar vienadieniais partneriais, tapusiais vaiku tevais… I ta pati miesteli kaip tycia atvyksta ir aklu vaiku autobusas. O gyvieji numireliai ima ir pasipila I gatves. Miestelio gyventojai kruva idiotu nieko nedaro ir geriau ziures kaip juos valgo negu shaus gyvam-mirusiam seimos nariui I kakta ir kariaut su zombiu armija aisku imasi pupytes ant motociklu.
Dar vienas Tromos filmas, kur nesuprasi ar cia turejo but juokinga, bet gavosi visai rimta ar turejo but rimta, bet gavosi visai smagu… Dar intriguojantis dabar garsaus holivudo aktoriaus Bilio bobo Thortono pasirodymas antraplaniame vaidmenyje ir pirma kart pamaciau zombi, kuris lipdamas laiptais pasiziurejo po kojomis, kad nepargriutu :)
Filmas sueis tikrai ne kiekvienam, o tik labai arsiam tokio kino gerbejui arba kaip pramoga kokiam atsiputusiam zmogenui. Uz Surf nazis must die tikrai daug geresnis, bet neprilygsta kitiem tromos masterpiecam. Betkokiu atveju, geras chapteris I independent horror istorija ir dar vienas ligotas nuotykis man I smegenine.

1 comment:

Anonymous said...

visai gerai skamba filmo įspūdžiai, jaučiu gerai sueis :)